Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024

Γιώργος Παπανικολάου: “Το όραμά μας για τη Γλυφάδα ως πρωτεύουσα της νέας Αττικής Ριβιέρας παίρνει σάρκα και οστά”

 


Οι αλλαγές που θα γίνουν στο παραλιακό μέτωπο της Γλυφάδας.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου στην σελίδα του στο Facebook έδωσε τη μακέτα με τις αλλαγές που θα γίνουν στο παραλιακό μέτωπο της πόλης.

“Κρατήστε αυτές τις εικόνες που βλέπετε, γιατί σύντομα αυτή θα είναι η πραγματικότητα στο παραλιακό μας μέτωπο.

Το όραμά μας για τη Γλυφάδα ως πρωτεύουσα της νέας Αττικής Ριβιέρας παίρνει σάρκα και οστά και η μεγαλύτερη ανάπλαση που έγινε ποτέ στην παραλία μας είναι προ των πυλών.

Είμαστε στην τελική φάση για την έγκριση των μελετών από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και στόχος είναι να ξεκινήσουμε εργασίες μέσα στο χειμώνα. Με μελέτη, με οργάνωση, με αγάπη, ετοιμάζουμε ένα παραλιακό μέτωπο που θα το χαίρονται κάτοικοι και επισκέπτες της Γλυφάδας μας, που θα αναβαθμίσει συνολικά την πόλη και που θα την τονώσει εμπορικά, αισθητικά και τουριστικά.

Δεσμευόμαστε για αυτό: Η παραλία μας θα γίνει μία από τις καλύτερες παραλίες με ελεύθερη πρόσβαση σε όλη την Ελλάδα. Με πεζόδρομους, ποδηλατόδρομους, πράσινο, χώρους αναψυχής, χώρους άθλησης, χώρους για τα παιδιά μας και πολλά ακόμα.

Κι όλα αυτά σε συνέχεια φυσικά της δουλειάς που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια, που έφερε τρεις γαλάζιες σημαίες, που έφερε το Seatrac πρώτο σε χρήσεις σε όλη την Ελλάδα, που πετύχαμε να υπογραφούν οι συμβάσεις για την παραχώρηση της παραλίας στο Δήμο μας.

Συνεχίζουμε” έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα του.

Δείτε ακόμα

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στις διαλέξεις του Δημοτικού Πανεπιστημίου Γλυφάδας

Με πολύ ενδιαφέρον αναμένεται η διάλεξη για την Τεχνητή Νοημοσύνη, που έχει προγραμματιστεί για την …