Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Γεωργιάδης: «Μπορεί να χρηματίστηκαν Τσίπρας και Πολάκης για την τιμολόγηση φαρμάκων»

Ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ που εδώ και μέρες του ζητά να απαντήσει για μια δήλωσή του σε ένα ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης.

Εξηγήσεις για το νόμο που έφερε η κυβέρνηση Τσίπρα για την τιμολόγηση των φαρμάκων ζητά ο Άδωνις Γεωργιάδης σε δήλωσή του και μάλιστα αναφέρει ότι «πράγματι μπορεί να χρηματίστηκε ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Πολάκης για το νόμο που έφεραν για τις πολυεθνικές και την τιμολόγηση φαρμάκων».

«Θα μπορούσε να αποτελεί προϊόν διαφθοράς καλό είναι κάποτε να μας το εξηγήσουν», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ που εδώ και μέρες του ζητά να απαντήσει για τη δήλωσή του στο ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης (RSI).

«Εδώ και μέρες ο κύριος Τσίπρας με καλεί δημοσίως να αποκαλύψω για ποιους πιστεύω ότι πιθανόν να χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές εταιρείες. Εγώ δεν απαντούσα τόσες μέρες γιατί δεν είναι σωστό να κάνουμε πολιτική με εικασίες. Αλλά αφού επανέρχεται εκ νέου και θεωρεί τη γνώμη μου τόσο σημαντική, αναγκάζομαι να το πω. Θεωρώ λοιπόν ότι πράγματι μπορεί να χρηματίστηκε ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Πολάκης για το νόμο που έφεραν για τις πολυεθνικές και την τιμολόγηση φαρμάκων», ανάφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο περιστύλιο της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε μια δήλωση του κ. Γεωργιάδη, που έχει υποστεί την απαραίτητη κοπτοραπτική, στην οποία όπως αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων λέει ότι «εταιρείες όπως η Novartis δίνουν χρήματα σε γιατρούς και πολιτικούς, αλλά σώζουν ζωές».

Δείτε ακόμα

Tην Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, ανάβει το «Δέντρο της Αγάπης», στο Παλαιό Φάληρο

Tην Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 19:00 θα ανάψει το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο «Δέντρο της Αγάπης» , …