Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024

Αυτός είναι ο δολοφόνος του φαρμακοποιού στο Ψυχικό! Τον συνέλαβε η ΕΛ.ΑΣ

Στην σύλληψη του δράστη της δολοφονίας του φαρμακοποιού στο Ψυχικό στις 8 Σεπτεμβρίου προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 51χρονο  αρχιτέκτονα , ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, καθώς είχε μεγάλες οικονομικές διαφορές με το θύμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν εργολάβο κατασκευαστή,  ο οποίος είχε δανειστεί χρήματα από τον φαρμακοποιό, τα οποία όπως δεν τα επέστρεφε, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στα δικαστήρια.

Κατάληξη όλων αυτών, ήταν να του κατασχεθεί το σπίτι.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ 

25-9-2018 ΠPOΣHXΘH ΣTH ΔIEYΘYNΣH AΣΦAΛEIAΣ ATTIKHΣ 51XPONOΣ HMEΔAΠOΣ O OΠOIOΣ EΞETAZETAI ΓIA THN ANΘPΩΠOKTONIA ΠOY EΛABE XΩPA ΣTO NEO ΨYXIKO THN 8-9-2018. ΘA AKOΛOYΘHΣEI NEOTEPH ENHMEPΩΣH.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ήταν λίγο μετά τις 9:30 το πρωί του Σαββάτου, 8 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή την ώρα, στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ιωνίας στο Νέο Ψυχικό, άγνωστος προσέγγισε τον 57χρονο άντρα την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του, μία μαύρη Μερσεντές, από το πάρκινγκ του σπιτιού του.

Ο άντρας πλησίασε τον φαρμακοποιό, ο οποίος ακινητοποίησε το όχημα του και κατέβασε το παράθυρο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο άγνωστος άρχισε να πυροβολεί, πιθανότατα με περίστροφο καθώς στο σημείο δεν βρέθηκαν κάλυκες.

Εκείνη την ώρα η σύζυγος του βρισκόταν στην οικία της. Να σημειωθεί ότι η ίδια είναι γιατρός και διατηρεί το παθολογικό της ιατρείο στην ίδια πολυκατοικία. Ο άτυχος 57χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος του είναι φοιτητής στην Πάτρα, ενώ η κόρη του φέρεται να βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας.

Δείτε ακόμα

Δωρεάν Τεστ Παπανικολάου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου – Η εξέταση γίνεται μόνο μετά από προγραμματισμένο ραντεβού – Για πληροφορίες …