Πέμπτη , 18 Απριλίου 2024

ΑΣΤΕΡΑΣ – Βόλος Ν.Π.Σ. 0-0

Ο Αστέρας έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο τον Βόλο Ν.Π.Σ. σε αγώνα που διεξήχθη στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα.
Οι Αρκάδες είχαν τις ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, ενώ αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 57′, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τασουλή.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας απείλησε στο 12′ με κεφαλιά του Suarez, μετά από εκτέλεση κόρνερ, η οποία απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων. Στο 19′ ο τερματοφύλακας του Βόλου μπλόκαρε την κεφαλιά του Jauregi.

Στο 32′ το σουτ του Luis Fernandez κόντραρε, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα της Τρίπολης ηταν στο πρώτο ημίχρονο και ήρθε στο 40′. Ο Jauregi έκανε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση και η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Στο 49′ ο Luis Fernandez είχε ακόμη ένα πλασέ, με την μπάλα να κυλάει λίγο άουτ. Ο Jauregi είχε στο 52′ ακόμη μία ευκαιρία, αλλά το σουτ που επιχείρησε από το σημείο του πέναλτι έφυγε ψηλά άουτ.

Οι Αρκάδες έπαιξαν με δέκα παίκτες από το 57′, λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τασουλή, αλλά στις καθυστερήσεις είχαν ακόμη μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, αλλά το σουτ του Luis Fernandez κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Δείτε ακόμα

«Χρυσός» στη Μελβούρνη ο Πετρούνιας – Όλο και πιο κοντά οι Ολυμπιακοί Αγώνες!

Σπουδαίος Λευτέρης Πετρούνιας! Ο Έλληνας πρωταθλητής των κρίκων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο …