Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Ανακοίνωση για την καθαριότητα στη Καισαριανή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από το τέλος Οκτωβρίου, λόγω λήξης των συμβάσεων του ΟΑΕΔ για μεγάλο μέρος των εργαζομένων, οι υπηρεσίες καθαριότητας, πρασίνου και τεχνικών έργων θα λειτουργήσουν για τους επόμενους 4 μήνες με μειωμένο προσωπικό.

Με αυτό το δεδομένο ενδεχομένως να υπάρξει μια καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση των αναγκών των συγκεκριμένων τομέων.

Οι εργαζόμενοι των παραπάνω υπηρεσιών, όπως έχουν αποδείξει μέχρι σήμερα, θα κάνουν το αδύνατο δυνατό για να εξυπηρετήσουν όλες τις ανάγκες των πολιτών στους τομείς ευθύνης τους.

Όμως η πόλη ανήκει σε όλους τους πολίτες και πρέπει να συμβάλλουμε όλοι μας στην καθαριότητα της με γνώμονα τη δημόσια υγεία και την αισθητική της εικόνα.

Ίσως είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξουμε την ευαισθητοποίηση μας ως προς τη διαχείριση των προσωπικών μας απορριμμάτων και το σεβασμό μας προς το περιβάλλον και τους συμπολίτες μας.

Θα πρέπει όλοι μας να ενημερώνουμε την υπηρεσία καθαριότητας για οποιοδήποτε ογκώδες αντικείμενο προτού το κατεβάσουμε στο δρόμο ώστε να γίνεται η περισυλλογή, να αποφεύγουμε να πετάμε σκουπίδια εκτός κάδων και να προσέχουμε την καθαριότητα στους δημόσιους χώρους.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη σας.

Η βελτίωση της ποιότητας ζωής μας είναι κοινός στόχος για όλους μας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας Υπηρεσίας Περιβάλλοντος 210 7293391-3.

Δείτε ακόμα

Παρουσίαση του βιβλίου του τ. Δημάρχου Καισαριανής Σπύρου Τζόκα «Κραυγή της σιωπής»

Η «Κραυγή της σιωπής» το ένατο βιβλίο του τέωςΔημάρχου Καισαριανής Σπύρου Τζόκα παρουσιάζεται την Τετάρτη …