Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Ήττα σε νεκρό χρόνο. Ατρόμητος- ΟΦΗ 2-1

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο ΟΦΗ από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ την πρώτη ευκαιρία τους στον αγώνα. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Μανούσος, με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρίου και άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο.
Στο 21ο λεπτό ο Nabi με δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα μας, έπειτα από ασίστ του Semedo.
Έξι λεπτά αργότερα οι Περιστεριώτες έχασαν διπλή ευκαιρία να πετύχουν γκολ, αρχικά με το σουτ του Nsikulu και στη συνέχεια με το πλασέ του Rosa, με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι της εστίας του Σωτηρίου και τις δυο φορές.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μπήκαν δυνατά στο β’ ημίχρονο και έχασαν μία καλή ευκαιρία να κάνουν την ανατροπή στο 51′, με τον Semedo να σουτάρει και τον Γούτα να απομακρύνει την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή τέρματος.
Στο 72’ o Neira συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Semedo, όμως το σουτ του Πορτογάλου σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Megyeri.
Ο ΟΦΗ έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει το προβάδισμα στο σκορ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να λέει «όχι» στο δυνατό σουτ του Στάικου.
Το γκολ που έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο ήρθε στην εκπνοή του χρόνου των καθυστερήσεων με προβολή του Γιακουμάκης.
Νίκη με 1-0 για την Λαμία.
Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Super League 1, η Ξάνθη γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Λαμία εκτός έδρας. Στον αγώνα που έγινε το Σάββατο το βράδυ στο ΔΑΚ Λαμίας, η τοπική ομάδα πήρε τους βαθμούς της επιτυχίας σκοράροντας στο β’ ημίχρονο με το γκολ του Μπεχαράνο στο 54′. Η ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ που είχε αρκετές απουσίες, παρά την προσπάθειά της έμεινε για 5ο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από τη νίκη, παραμένοντας στους 16 βαθμούς στον σχετικό πίνακα.
Στις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης, στο 12′ ο Τζουρίτσκοβιτς έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής με τον τερματοφύλακα να αποκρούει και στην εξέλιξη της φάσης ο Ρενέλα σούταρε με τον Θεοδωρόπουλο να αποκρούει και πάλι. Στο 15′ μετά από λάθος γύρισμα ο Ντελ Πίνο έκανε το σουτ από πλάγια με τον Άμπαντ να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 21′ η κεφαλιά του Αντέτζο μετά την εκτέλεση φάουλ, σταμάτησε στην αγκαλιά του Άμπαντ και δύο λεπτά αργότερα μετά τη σέντρα του Σκόνδρα, ο Τουράμ έπιασε την κεφαλιά την οποία μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 31′ ο Ντελ Πίνο από πλάγια σούταρε με τον Άμπαντ να αποκρούει σε κόρνερ με τα πόδια. Στο 41′ το δυνατό χαμηλό σουτ του Τζουρίτσκοβιτς έξω από την περιοχή μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Θεοδωρόπουλος.
Στο 47′ το σουτ του Δημούτσου πέρασε άουτ ενώ στο 54′ ο Μπεχαράνο δέχθηκε την πάσα του Ντελ Πίνο και με διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-0. Στο 58′ το πλασέ του Μπεχαράνο μπλόκαρε ο Άμπαντ με διπλή προσπάθεια. Στο 69′ το σουτ του Μαλεζά μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος και στο 70′ ίδια κατάληξη για την κεφαλιά του Τουράμ. Στο 76′ ο Μπαριέντος από πλάγια έκανε την σέντρα που πέρασε ανεκμετάλλευτη και στο 84′ ο Άμπαντ απέκρουσε ενστικτωδώς, όπως και την προσπάθεια του Ρόμανιτς λίγο αργότερα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης (ΕΠΣ Θράκης), με α’ βοηθό τον Χρήστο Μπαλτά (ΕΠΣ Αχαΐας), β’ βοηθό τον Χρήστο Τζιώτζιο (ΕΠΣ Θράκης), 4ο διαιτητή τον Δημήτρη Καραντώνη (ΕΠΣ Ημαθίας), διαιτητή VAR τον Αθανάσιο Σέζο (ΕΠΣ Κιλκίς) και διαιτητή AVAR τον Μιχαήλ Παπαδάκη (ΕΠΣ Ηρακλείου).

Δείτε ακόμα

«Χρυσός» στη Μελβούρνη ο Πετρούνιας – Όλο και πιο κοντά οι Ολυμπιακοί Αγώνες!

Σπουδαίος Λευτέρης Πετρούνιας! Ο Έλληνας πρωταθλητής των κρίκων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο …