Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Έξαλλος ο δήμαρχος Αλίμου, Α.Κονδύλης – Απειλεί το Alimosvoice.gr με μηνύσεις και αγωγές!

Φαίνεται πως, τελευταία, η Δημοτική Αρχή στον Άλιμο δεν αποδέχεται την κριτική ή φοβάται την αλήθεια. Χρησιμοποιεί, μάλιστα, νέες μεθόδους αντίδρασης σε δημοσιεύσεις (αποτέλεσμα  δημοσιογραφικής έρευνας) της ιστοσελίδας μας.

Ανυπαρξία επιχειρημάτων; Άρνηση κριτικής; Αδυναμία σε άμεσες λύσεις; Άλλες προτεραιότητες; Επειδή ο πανικός και ο εγωισμός ¨τέχνας κατεργάζεται..”, μόνο ως τέτοια μπορεί να θεωρηθεί η επιλογή του κ. Δημάρχου να απαντήσει με την αποστολή εξωδίκων στη δημόσια κριτική που του ασκείται! Εκτός και αν πιστεύει πως η ενημέρωση των δημοτών επιβάλλεται αποκλειστικά και μόνο (!!!) από τις προσωπικές του αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και της αυτοπροβολής σε ιστοσελίδες νεόφερτων μοντέρνων αυλοκόλακων…

ΑΛΛΑ ήρθε η ώρα να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, γιατί είμαστε σίγουροι πως οι δημότες του Αλίμου, επιθυμούν και πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια.Ειδικά όταν αυτή παραμένει καλά καμουφλαρισμένη πίσω από τις μεγάλες και επιβλητικές πόρτες του δημαρχείου…

Με πρόσχημα, λοιπόν, ότι με τις δημοσιεύσεις μας προσβάλαμε την προσωπικότητα του κου Κονδύλη ως Δημάρχου, αλλά και ατομικά, επέλεξε (συνήθης τακτική του) τις δια εξωδικών και επι προσωπικού, απαντήσεις, αντί ως όφειλε της δημόσιας τοποθέτησής του.

Η αλήθεια, όμως, αξιότιμε κ. ΔΗΜΑΡΧΕ δεν κρύβεται, ούτε η ελεύθερη φωνή μπορεί να φιμώνεται, ούτε η κριτική για τα κοινά περιορίζεται, αλλά ούτε και το κοινό καλό αποτελεί προνόμιο του ενός!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΛΗΘΕΙΑ κ. Δήμαρχε στο δημοσίευμα για την καθ’ υπέρβαση της διακριτικής ευχέρειας σας ως Αρχή, στην τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στην αγορά της Θουκιδίδου;; Με ποια λογική αρκεστήκατε στη παράθεση εγγράφων, ως δικαιολογια ή αιτιολογία των απόψεων και αποφάσεων των διοικητικών οργάνων και δημοτικών υπαλλήλων, για τη κατάληψη φερόμενου ιδιόχρηστου χώρου; Λησμονήσατε ότι σε κάθε περίπτωση, η προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος υπερτερεί κάθε ιδιωτικού δικαιώματος;

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ κάποιος από τους ΠΕΡΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ, αν υπήρχε άλλη λύση? Γιατί, δημόσιο και ιδιωτικό συμφέρον μπορούν να συνυπάρχουν δια της ασκήσεως ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ … ΟΜΩΣ η αλήθεια είναι ΜΙΑ: Δημότες και Πολίτες ΑΜΕΑ, στερούνται πρόσβασης στο κεντρικότερο σημείο της αγοράς στη Θουκιδίδου!

Και επειδή έχετε το χάρισμα της…επικοινωνίας, ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα στη συγκεκριμένη περιοχή, με σηκωμένα μανίκια και με την αξίνα στο χέρι, να αλλάζετε, έστω, τις θέσεις στις δυο ράμπες ΑΜΕΑ, αν το όποιο ιδιωτικό δικαίωμα τρίτου στερεί άλλη λύση….

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΛΗΘΕΙΑ κ. Κονδύλη, στο δημοσίευμα που αφορά τη θέση Καντίνας εντός του χώρου στο Cine Alimos;;; ΠΩΣ και γιατί σας προσβάλει η ανάρτηση εγγράφου πορίσματος της Αστυνομικής Αρχής; Ας είχατε φροντίσει να ενημερώσετε την Αστυνομική αρχή, παραθέτωντας στα  αρμόδια όργανά της, τα έγγραφα που αναφέρονται στο εξώδικο σας…προς εμας.

Άλλωστε εμείς είμαστε αρμόδιοι ΜΟΝΟ για τη δημοσιογραφική έρευνα (με στοιχεία παρακαλώ και αποδείξεις) και την πραγματική ενημέρωση των πολιτών, και ΟΧΙ αποδέκτες σχετικών εγγράφων προς διενέργεια  αυτοψίας.

Ενημέρωση για ΑΠΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ της καθημερινής ζωής των κατοίκων του Δήμου… κ. Δήμαρχε και αυτά καλείσθε να λύσετε, για αυτά ελέγχεσθε, γι αυτά κρίνεσθε! Και γι΄ αυτό πρέπει να δέχεσθε  κρίσεις  και απόψεις από κάθε ελεύθερη φωνή.

ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Αν και τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε πως δείχνετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε αλλές περί τον… πολιτισμό  καθημερινές ενασχολήσεις. Ίσως ολίγον δυσανάλογες και σχετικές ή άσχετες, με ό,τι πραγματικά πρέπει να δαπανάτε για το κοινό καλό, αγαπητέ κ Δήμαρχε. Αλλά και γι΄ αυτά, θα μιλήσουμε (ρεπορταζιακά πάντα) οσονούπω!

Να θυμάστε όμως κάτι κ.Κονδύλη: Κανένας δεν μπορεί να μας αναγκάσει να μην ερευνούμε την αλήθεια! Όπως και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να στερήσει από τους δημότες να έχουν γνώση και εν τέλει, άποψη του τρόπου διαχείρησης των κοινών.

ΥΣ: Επειδή η κριτική μας στα πρόσωπα που ασκούν εξουσία, τις περισσότερες φορές είναι καλόπιστη και γόνιμη, αφιερώνουμε στον φιλότεχνο δήμαρχο, ένα βίντεο που εμπεριέχει μια ξεχωριστή νότα τέχνης και… πολιτισμού.

 

Εις το επανιδείν λοιπόν, με περισσότερο ρεπορτάζ και λιγότερες… φανφάρες

Χρόνια πολλά!

Δείτε ακόμα

Tην Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, ανάβει το «Δέντρο της Αγάπης», στο Παλαιό Φάληρο

Tην Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 19:00 θα ανάψει το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο «Δέντρο της Αγάπης» , …