Παρασκευή , 19 Απριλίου 2024

Έντονες αποδοκιμασίες στη Γεροβασίλη: “Ντροπή σας, έχετε μούτρα και εμφανίζεστε, ανίκανοι άνθρωποι” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη επισκέφθηκε λίγο μετά τις 12:30 το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, το οποίο έγινε στόχος αντιεξουσιαστών το βράδυ της Δευτέρας, όταν δέχθηκε βροχή από βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων αστυνομικών.

Συγκεντρωμένοι γιούχαραν την κυρία Γεροβασίλη,  η οποία τα «άκουσε» από έναν από τους συγκεντρωμένους που της φώναξε «ντροπή σας, έχετε μούτρα και εμφανίζεστε, ανίκανοι άνθρωποι».

Νωρίτερα, η Όλγα Γεροβασίλη άκουσε τον πρόεδρο της ΝΔ να την «καρφώνει» για την παρουσία της στο ΑΤ Ομονοίας τονίζοντας ότι «έπρεπε να μαθευτεί η δική μου παρουσία εδώ για να ευαισθητοποιηθεί επιτέλους η πολιτική και επιχειρησιακή ηγεσία της ΕΛΑΣ για να μάθουν τι πραγματικά συνέβη».

«Τι περιμένουν πραγματικά κάποιοι, να καούν αστυνομικοί από μολότοφ για να ευαισθητοποιηθούν επιτέλους;» αναρωτήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κάλεσε, δε, την κυρία Γεροβασίλη «να να πεταχτεί ως το Πολυτεχνείο για να δει τις καταλήψεις των διαφόρων συλλογικοτήτων και τα απαράδεκτα αυτά φαινόμενα που ντροπιάζουν την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό»

Δείτε ακόμα

Αλ. Τσίπρας για γεγονότα στις ΗΠΑ: Οι εχθροί της Δημοκρατίας θα ηττηθούν

Για εικόνες ντροπής ακροδεξιάς βίας κάνει λόγο με ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος του …