Πέμπτη , 25 Απριλίου 2024

Συλλογή ελαιόλαδου από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τη Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Βύρωνα

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής, οι Δομές Βασικών Αγαθών «Κοινωνικό Παντοπωλείο» & «Παροχή Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ελιάς & ελαιόλαδου στις 26/11 και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, συγκεντρώνουμε τυποποιημένα είδη ελαιόλαδου από τη δική σας κοινωνική προσφορά προκειμένου να καλύψουμε άμεσα ανάγκες νοικοκυριών που βρίσκονται σε λιγότερο ευνοϊκή θέση.

Η συλλογή ελαιόλαδου θα πραγματοποιηθεί από 25/11/2019 έως και 20/12/2019 και ώρες 10:00πμ -16:00μμ στο χώρο της υπηρεσίας μας, Ιθώμης 6 (Αγορά Βύρωνα).

Στόχος μας είναι να αφυπνιστούν συνειδήσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς απέναντι σε συνανθρώπους μας που χρήζουν βοήθειας και συμπαράστασης.

Οι κάτοικοι της περιοχής που θα προσέλθουν να προσφέρουν τρόφιμα θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να αποκομίσουν τη γνώση και την εμπειρία με ποιον τρόπο μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν το έργο που επιτελείται, που αφορά όλους μας.

Κάθε προσφορά σας είναι πολύτιμη

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να μη στερηθεί κανένα νοικοκυριό το πολύτιμο αυτό ελληνικό αγαθό από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Δείτε ακόμα

Ορισμός Αντιδημάρχου Άθλησης και Αθλητικών – Εκπαιδευτικών Υποδομών

Με την υπ’ αρ. 31974/30-12-19 απόφαση Δημάρχου (αρ. απόφασης 729, ΑΔΑ: Ψ1ΑΙΩ9Ε-ΨΔ0), ορίστηκε Αντιδήμαρχος με …