Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

Πέτσας για την επίθεση του Ρουβίκωνα: «Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται» – Η δήλωση Κικίλια

«Oι γνωστοί τραμπούκοι εισέβαλαν σήμερα στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια. Ας το καταλάβουν καλά. Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο γραφείο του υπουργού Υγείας.

Και η δήλωση του Στ. Πέτσα καταλήγει: «Κι ας αντιληφθούν επίσης ότι τα πράγματα άλλαξαν. Η βία δεν γίνεται ανεκτή και η ανομία θα παταχθεί».

Πέταξαν μπογιές στην πόρταΝωρίτερα μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Μία γυναίκα χτύπησε το κουδούνι του γραφείου και όταν άνοιξε την πόρτα μια συνεργάτιδα του υπουργού, μπήκαν στον χώρο τέσσερα άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ant1news.gr, πέταξαν τρικάκια και μπογιές στην πόρτα και αποχώρησαν.

Αστυνομικοί που βρίσκονταν εκεί τους καταδίωξαν και κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν εξ αυτών, ο οποίος και οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

To tweet του Κικίλια

“Προς τους ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ρουβίκωνες που εισέβαλαν με βία στο πολιτικό μου γραφείο και εκφόβισαν, απείλησαν και τραμπούκισαν τους εργαζόμενους: ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΙ. Στο πρόσωπο του αστυνομικού που συνέλαβε τον 1 από τους 4, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία” έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter o κ. Κικίλιας, ανεβάζοντας φωτογραφίες από την εισβολή του Ρουβίκωνα στο γραφείο του.

Ο υπουργός Υγείας, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, τόνισε πως “προφανώς όλα αυτά δεν μας πτοούν και δεν μας τρομοκρατούν, ούτε εμένα ούτε την κυβέρνηση” και διαμήνυσε: “Κάποιοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι είμαστε μια χώρα ελεύθερη, είμαστε μια χώρα δημοκρατική και είμαστε μια χώρα, η οποία δεν μπορεί να επιτρέπει σε μία ευνοούμενη κοινωνία τη βία”.

Δείτε ακόμα

Σκληρό lockdown στην Αττική: Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται – Αναλυτικά όλα τα νέα μέτρα

Σε καθεστώς σκληρότερου, καθολικού lockdown βρίσκεται από τις 06:00 το πρωί η Αττική, η επιδημιολογική εικόνα …